Penktadienis, 29.03.2024, 12:19
     

 
MENIU

IEŠKOTI

NAUJIENŲ DATA

RAKTAŽODŽIAI
swf Win7 liaudiski vaistai Anonymous OS megaupload SOPA BCU.exe klaviatura greitis klaviaturos treniruoklis teksto rinkimas AntiVirus test acta Ghent Lichtfestival šifruoti duomenis saugumas internete balandis pelėda vyturys Skype VIRUS autorines teises duomenų atkūrimas saugumas anonymous Links nuorodos Google Chrome peršalimas receptai vėžys elektra Dievo rezimas klavisu kombinacijos Os spirgučiai mozilla firefox domenai RAM programu instaliavimas almeza windows 8 organizmo stiprinimas GodMode automatiškai rusiskai lt klaviatura DNSChanger Comodo Firewall Free ugniasiene uzkarda benamiai gyvūnqi svetaines parsisiusti filmuka homeless kates Cloud debesai vaistazoles windows 8 consumer preview birzelis beglobiai Google vaistai skausmas skrandis infarktas cat kalniečių poliklinika zzz V.Kimtienė elektros taupymas dirbant kompiteri žaizda skrandyje Windows8 parsisiusti how to download youtube videos pars keptuvė

%
pagrindinis » 2012 » Balandis » 29 » SVETAINĖS STRUKTŪRA
14:36
SVETAINĖS STRUKTŪRA
gal ją pakeisiu. deja deja, neturiu bendraminčių savo pažįstamų rate. pagalbos nėra. viskas iš literatūros, eksperimentavimo, patirties. bet neturiu su kuo pasidalinti įspūdžiais  tame eksperimentavime. ši svetainė yra taip pat eksperimentas, kaip ir ankstesnioji http://megejai.ucoz.com/, kur forume buvo daug kaprizų ir dėl savo šventos ramybės, kad netrukdytų  ramiai dirbti - defeisinau pati.
 todėl nekviečiu narių į forumą (ačiū tiems, kurie Pipirusaują  rado ir atėjo), neieškau reklamų. gal ieškosiu patarėjų, gal. pažįstamų neturiu kompiuterininkų, viskas "iš savęs :((( eksperimentų daug. gal šią svetainę sunaikinsiu, gal imsiu mokamą variantą, jei pavyks.
 nežinau, kiek laiko čia trunka praeiviai. noriu kritikos. pagyrimų pakanka kitur. tik kritika skatina ieškoti ir taisyti  trūkumus. 
Skaityta: 9134 | Parašė: Bagmamka | Tags: svetaines | Balsuota: 5.0/1
Total comments: 3
2 Dzein  
0
Nežinau....ar verta daryti mokamą?Juk gali būti taip,kad ateis vienas kitas žmogus,o mokėti reikės nuolat.Aš tai nesiimčiau,nebent pinigų yra daug.O kuo šita bloga?O jei nori paeksperimentuoti ir išmokti kurti svetaines,tai galima susiruošti visus kodus ir sumokėti už mėnesį.Ir per tą mėnesį dirbti.Bet spręsti čia tau pačiai. lurk

3 bgmmk  
0
kai mokama, tiesiog daugiau įrankių ir galimybių (pvz SQL duombazė). nesiruošiu eiti kažkur į topus, man svetainė reikalinga tik praktikai. nors išeitis yra ir pasidarius savo serverį. turiu 3, bet kažko lb tingėti pradėjau...:)

1 feiny  
0
kritikuoti ir patarinėti galima tada,kai pats ką nors išmanai ;) o kas dėl sunaikinimo,tai toks veiksmas yra momentinis,bet tik ar būtinas? ;)
ateities ieškojimuose sėkmės flower

Only registered users can add comments.
[ Registracija | Prisijungti ]
APLANKOME:
Bagmamka
Rankdarbis.do
Free Online Games
Video Tutorials
All HTML Tags
Browser Kits

UŽRAŠAMS

MINI-KALBOS
 
200

STATISTIKA

Naršo: 1
Svečiai: 1
Nariai: 0

PRISIJUNGTI

Copyright MyCorp © 2024Make a free website with uCoz